Volledig scherm
PREMIUM
Mensen banen een weg door een lange tunnel van bomen en ledlampen richting The Tunnel. © Zamire Willems

Draaimolen Festival betovert Bosrijk MOB-complex

TILBURG - Het bosrijke MOB-complex in Tilburg-Noord veranderde zaterdag in een mystieke, mysterieuze en kunstzinnige danswereld. Ruim 12.000 liefhebbers van de hedendaagse technoscene bezochten de zesde editie van het Draaimolen Festival en omarmden de nieuwe, ruimtelijke locatie.

,,Het lijkt op een ander festival, maar de sfeer is nog steeds hetzelfde”, zegt Angelina Nikolayeva, een van de drijvende krachten achter het Draaimolen Festival. ,,De nieuwe locatie biedt meer potentie en de ruimte is groter. De totale nieuwe opbouw zorgt ook weer voor nieuwe, creatieve ideeën.” 

  1. Floor Westerburgen is nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg

    Floor Westerbur­gen is nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg

    TILBURG - Floor Westerburgen is de nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg. Ze volgt Alex van Zundert op, die de stichting elf jaar leidde. Westerburgen was in het verleden verantwoordelijk voor het pr- en communicatiebeleid van het Textielmuseum en beschikt over een breed netwerk in de culturele sector. Ze gaat deze nieuwe functie vervullen naast haar huidige werkzaamheden bij het Theresialyceum. Van Zundert (69) draagt het stokje met ingang van 1 december over.

In samenwerking met indebuurt Tilburg