Volledig scherm
Ongeluk op N269 bij Esbeek. © De Kort Media / Toby de Kort

Drie auto's botsen op N269 bij Esbeek

ESBEEK - Drie voertuigen zijn dinsdagochtend betrokken geraakt bij een ongeluk op de N269 bij Esbeek. Niemand raakte daarbij ernstig gewond.

De bestuurder van een tankwagen reed op de N269 toen hij tegen een personenauto voor hem reed. Die klapte vervolgens door en kwam tegen de achterkant van een bestelbusje terecht. Een ambulance kwam ter plaatse, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Wel is de bestuurster van de personenauto nagekeken door ambulancepersoneel.

Een rijbaan werd tijdelijk afgesloten voor de hulpdiensten. De personenauto wordt getakeld. 

  1. Happy times en drugs, het valt niet altijd samen
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Happy times en drugs, het valt niet altijd samen

    Het Trimbos-Instituut publiceerde maandag een onderzoek dat buitengewoon slecht nieuws bevatte voor iedereen die pleit voor het legaliseren van xtc en andere partydrugs. Steeds meer Nederlanders belanden na drugsgebruik in het ziekenhuis, zo luidde de belangrijkste conclusie van de Monitor Drugsincidenten. In het rapport is exact te lezen hoe het komt dat een groeiend aantal drugsgebruikers op de afdeling Spoedeisende Hulp terecht komt. De xtc-pillen worden sterker, het tripmiddel ketamine (dat ook gebruikt wordt voor het verdoven van paarden) is bezig aan een opmars en het gebruik van ghb is niet te stuiten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg