Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Politie.

Drietal in gestolen auto aangehouden in Tilburg: bestuurder heeft geen geldig rijbewijs

TILBURG - Een drietal dat in een gestolen auto rondreed, is vrijdagavond aangehouden in Tilburg. De 24-jarige bestuurder reed bovendien terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Ook hadden de verdachten gebruikershoeveelheden drugs bij zich.

Dat meldt de politie. De drie, twee mannen en een vrouw, vielen door de mand nadat hun kenteken gescand werd en door de politiesystemen werd gehaald. Dat gebeurde op de Ringbaan West, niet veel later werden ze aangehouden bij een benzinepomp in de buurt.

De mannen en vrouw zijn alle drie aangehouden en worden verdacht van de heling van de gestolen auto.

  1. De rotte appels van groenteboer Erik Akerboom
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    De rotte appels van groente­boer Erik Akerboom

    Toen officier van justitie Gerard Sta op 16 januari 2018 aan zijn requisitoir begon in de rechtszaak tegen politiemol Mark M. , stak hij van wal met de vaststelling dat voor ‘het overgrote deel van het politiekorps integriteit vanzelfsprekend is’. ,,Maar de samenleving en de politie nemen geen genoegen met ‘meestal eerlijk’ of ‘doorgaans betrouwbaar’”, zo ging Sta verder. Politiemol Mark M. had jarenlang ‘karrenvrachten politiegeheimen verklapt en verkwanseld’ aan Brabantse criminelen en daarmee de ‘waardigheid van het politie-ambt te grabbel gegooid’, foeterde de magistraat.

In samenwerking met indebuurt Tilburg