Jan Huijbregts (94) bij de plek waar ooit zijn Heidehoeve stond. In zijn handen heeft hij een foto van hem en zijn vrouw Joke in hun beginjaren van de bekende horecazaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Huijbregts (94) bij de plek waar ooit zijn Heidehoeve stond. In zijn handen heeft hij een foto van hem en zijn vrouw Joke in hun beginjaren van de bekende horecazaak. © Pix4Profs / Joris Buijs

Een laatste groet aan gesloopte Heidehoeve: dé plek van eerste liefdes, grote bingo’s en de Caballero Boys

TILBURG - Met het neerhalen van de laatste muur, rest alleen nog de herinnering aan de beroemde horecazaak De Heidehoeve. Ooit een vervallen cafeetje, verbouwd door Jan en Joke Huijbregts die er met hun acht kinderen in trokken. Dag en nacht sjouwen. Het voetbal ging er altijd door en een pilsje kostte 80 cent in de discotheek.

  1. Beekse Bergen slaat een nieuwe weg in: ‘Je kunt je hier een week lang fulltime vermaken’
    PREMIUM
    met video

    Beekse Bergen slaat een nieuwe weg in: ‘Je kunt je hier een week lang fulltime vermaken’

    HILVARENBEEK - Straks ga je niet meer naar Speelland, het Safaripark of een van de vakantieparken van de Beekse Bergen, je gaat naar Beekse Bergen. Punt. Dat klinkt heel logisch, maar dat is het niet. ,,Daar hebben we heel lang over nagedacht. Het brengt enorme investeringen met zich mee”, weet Leentje Lips, directeur van Beekse Bergen. De opening van het centrumgebouw Ganvie Village op het vakantiepark is gelijk de start voor deze nieuwe strategie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg