Kim Brocken kon eindelijk op examen voor haar scooterrijbewijs. Piet Mallens (achter) volgt nauwlettend haar verrichtingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Brocken kon eindelijk op examen voor haar scooterrijbewijs. Piet Mallens (achter) volgt nauwlettend haar verrichtingen. © Pix4Profs / Joris Buijs

Eindelijk weer examens: ‘Ik heb af en toe stiekem een rondje door de wijk gereden’

TILBURG - Scooterrijders konden gisteren eindelijk weer terecht voor hun rijexamen bij het CBR. De examens in auto’s moeten nog even wachten, net als de rijlessen. En dan is het sowieso maar de vraag wanneer er een examen kan worden ingepland, want er zijn 600.000 wachtenden. 

 1. Rit vanuit Deventer was voor niets voor V.: ‘Ik ben niet meer zoals vroeger, ik heb geen agenten beledigd’
  PREMIUM

  Rit vanuit Deventer was voor niets voor V.: ‘Ik ben niet meer zoals vroeger, ik heb geen agenten beledigd’

  BREDA/TILBURG - Eigenlijk heeft Christian V. geen tijd om helemaal vanuit Deventer naar Breda te reizen om zich te verantwoorden voor de politierechter. Hij had zich er allang met 750 euro boete vanaf kunnen maken en dan was hij overal vanaf geweest. En toch staat hij nu in de rechtszaal in Breda. ,,Het gaat me niet om het geld. Ik wil laten zien dat ik niet meer ben zoals vroeger, zo is het niet gegaan", wil hij over de beschuldiging van het beledigen van agenten in Tilburg kwijt.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Ernst Kuipers: 'Geen ruimte voor meer versoepelingen'
  Play

  Ernst Kuipers: 'Geen ruimte voor meer versoepe­lin­gen'

 2. Rutte hard aangepakt bij RTL-debat, uitgemaakt voor leugenaar
  Play

  Rutte hard aangepakt bij RTL-de­bat, uitgemaakt voor leugenaar