Volledig scherm
PREMIUM
Het Verhaal van het Verhaal Het Zuidelijk Toneel Artemis © Kurt van der Elst

Familievoorstelling 'Het Verhaal...' is meesterlijk. De verbeelding laat Trump alle hoeken zien

RECENSIETILBURG - Bij Theaters Tilburg ging familievoorstelling 'Het Verhaal van het Verhaal'  in première. Het stuk van Het Zuidelijk Toneel en Theater Artemis is een ode aan de verbeelding. 

Vooraf klonk de titel mysterieus, spannend, ongrijpbaar, maar 'Het Verhaal van het Verhaal', de nieuwe familievoorstelling van Artemis en Het Zuidelijk Toneel is avontuurlijk, absurd in het kwadraat, prachtig en komisch. Het laat een brede glimlach achter, een tollend hoofd bovendien, want wat gebeurde er in hemelsnaam in dat dwaze universum op het podium? Wie is wie? Wat is wat? Wat is waar? De boodschap is zo klaar als een klontje: kijk verder dan je neus lang is, prikkel de verbeelding, zoek het randje op.

  1. Holland Dance Festival nu ook thuis in Tilburg
    VIDEO

    Holland Dance Festival nu ook thuis in Tilburg

    TILBURG - Het Holland Dance Festival slaat zijn vleugels uit naar Tilburg. Het prestigieuze, tweejaarlijks dansfestival dat thuis is in Den Haag haalt begin 2020 twee internationale gezelschappen naar Tilburg. Zo komt Aterballetto uit Italie naar de stad. Bovendien is ‘Mire’ te zien, een voorstelling met dans en spiegels van de Zwitserse choreografe Jasmine Morand. Artistiek directeur Samuel Wuersten werkt samen met Theaters Tilburg.

In samenwerking met indebuurt Tilburg