Volledig scherm
PREMIUM
Het Verhaal van het Verhaal Het Zuidelijk Toneel Artemis © Kurt van der Elst

Familievoorstelling 'Het Verhaal...' is meesterlijk. De verbeelding laat Trump alle hoeken zien

RECENSIETILBURG - Bij Theaters Tilburg ging familievoorstelling 'Het Verhaal van het Verhaal'  in première. Het stuk van Het Zuidelijk Toneel en Theater Artemis is een ode aan de verbeelding. 

Vooraf klonk de titel mysterieus, spannend, ongrijpbaar, maar 'Het Verhaal van het Verhaal', de nieuwe familievoorstelling van Artemis en Het Zuidelijk Toneel is avontuurlijk, absurd in het kwadraat, prachtig en komisch. Het laat een brede glimlach achter, een tollend hoofd bovendien, want wat gebeurde er in hemelsnaam in dat dwaze universum op het podium? Wie is wie? Wat is wat? Wat is waar? De boodschap is zo klaar als een klontje: kijk verder dan je neus lang is, prikkel de verbeelding, zoek het randje op.

  1. Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

    Willems Wondere Wereld: boek met foto's van Willem Vreeburg uit Tilburg

    TILBURG - ‘Willems Wondere Wereld’ is de titel van een boek met foto's van Willem Vreeburg. Het fotoboek verschijnt een jaar na het overlijden van de Tilburger. Hij was mede-oprichter van Noorderligt en 013 en werkte als bedrijfsleider bij muziekpodium Paradox. Jarenlang maakte hij opmerkelijke foto's. Van opschriften, borden, mensen en veel vreemde situaties waar de meester mensen aan voorbij lopen. Veel van die foto's zijn geplaatst op website CuBra.

In samenwerking met indebuurt Tilburg