Volledig scherm
Optreden van Willeke Alberti op de Kievitshorst. © Karin Lustenhouwer

Feest met Willeke Alberti voor jubilerende Kievitshorst

TILBURG - Groot feest in de Kievitshorst ter ere van het 55-jarig bestaan. Niemand minder dan Willeke Alberti gaf woensdag een spetterend optreden in het Tilburgse woonzorgcentrum. 

In februari werd al het idee geopperd om Willeke Alberti naar Tilburg te halen voor een optreden. Daar moest voor gespaard worden omdat het niet uit de maatschappelijke zorggelden betaald kan worden. 

Het geld is met verschillende activiteiten opgehaald, van het inleveren van oud ijzer tot het verkopen van geraniums en van Megabingo tot Zomerfeest. Daarnaast hebben ook vele sponsoren de een steentje bijgedragen. 

Feestdag

Maar liefst werd 6800 euro gespaard en van dit geld werd op een leuke feestdag voor de bewoners neergezet. ’s Morgens waren er op alle afdelingen al verwenmomenten voor de bewoners en tussen de middag kreeg iedereen een koffietafel geserveerd. 

Het klapstuk was de feestmiddag met het optreden van Willeke Alberti.  Ze  nam na het optreden uitgebreid de tijd om samen met bewoners op de foto te gaan. De feestdag werd afgesloten met een frietje met snack.

Volledig scherm
Optreden van Willeke Alberti op de Kievitshorst. © Karin Lustenhouwer
Volledig scherm
Optreden van Willeke Alberti op de Kievitshorst. © Karin Lustenhouwer
  1. 013 CIF, nieuw internationaal filmfestival bij Cinecitta

    013 CIF, nieuw internatio­naal filmfesti­val bij Cinecitta

    TILBURG - Bij Cinecitta is eind oktober het nieuwe filmfestival 013 CIF. Deze afkorting staat voor Cinecitta International Filmfestival. Het evenement toont dertien wereldfilms die hoge ogen gooiden op grote festivals als Cannes, Toronto, Sundance en Beijing, maar nooit in filmtheaters in de Benelux te zien zijn. Het festival is in alle zalen van Cinecitta, de films worden gemiddeld driemaal vertoond. De gemeente Tilburg heeft een bedrag van 15.000 euro uitgetrokken voor het nieuwe evenement.

In samenwerking met indebuurt Tilburg