Volledig scherm
De betrokken auto's van het ongeluk op de A58 worden weggesleept. © Jack Brekelmans

File op A58 tussen Eindhoven en Tilburg weer vrij, advies om om te rijden vervalt

updateMOERGESTEL - Een ongeluk zorgde dinsdagmiddag voor een lange file op de A58 van Eindhoven naar Tilburg. Rond 17.00 uur was de vertraging meer dan een uur, zo meldde de ANWB. Een halfuur later was de weg weer vrij. 

Bij het ongeluk vielen geen gewonden. Voor de zekerheid werd wel een ambulance opgeroepen. De twee betrokken auto's zijn weggesleept. 

De linkerrijstrook bij Moergestel was dicht, maar het verkeer reed ook op de andere banen behoorlijk langzaam. Volgens de verkeersdiensten kon het verkeer het beste omrijden via Den Bosch. Om 17.30 uur werd dat advies weer ingetrokken. 

  1. Belastingdienst int duizenden euro's bij verkeerscontrole in Tilburg, motorrijder gaat door het lint

    Belasting­dienst int duizenden euro's bij verkeers­con­tro­le in Tilburg, motorrij­der gaat door het lint

    TILBURG - Bij een verkeerscontrole op Ringbaan Zuid in Tilburg heeft de Belastingdienst dinsdag twaalf auto's in beslag genomen en circa 10.000 euro geïnd. Eén automobilist kreeg een naheffing op de Belasting op Personenauto's en Motorrijwielen van 30.000 euro. Zijn voertuig was voorzien van een zogenoemd grijs kenteken, echter was de constructie van het voertuig aangepast. De automobilist had hiervoor al een keer eerder een stevige naheffing gehad.

In samenwerking met indebuurt Tilburg