Kermisexploitanten hebben weer iets om naar uit te kijken. De Tilburgse kermis en later dit jaar de budgetkermis op Het Laar. ,,Naar de kermis ga je toch in een impuls", zegt Frank Vale.
Volledig scherm
PREMIUM
Kermisexploitanten hebben weer iets om naar uit te kijken. De Tilburgse kermis en later dit jaar de budgetkermis op Het Laar. ,,Naar de kermis ga je toch in een impuls", zegt Frank Vale. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Geen testbewijzen nodig en toch een kermis met 140 attracties: ‘Tilburg geeft wéér het goede voorbeeld’

TILBURG - Blijdschap in de kermisbranche: met de Tilburgse kermis op de planning - ‘en bijna als vanouds’ - is er weer perspectief. Veel exploitanten zaten achttien maanden thuis, kunnen weer aan de slag. En een maandje na dé kermis is er nog eentje op Het Laar, de budgetkermis. 

  1. Oud-burgemeester Ryan Palmen eert zijn ‘loco’ Rinus Ligtvoet: ‘enne goije mins blieft altied leave’

    Oud-burgemees­ter Ryan Palmen eert zijn ‘loco’ Rinus Ligtvoet: ‘enne goije mins blieft altied leave’

    HILVARENBEEK - In Hilvarenbeek kon je niet om Rinus Ligtvoet heen. Zeker niet als je burgemeester bent van het dorp. Ryan Palmen haalt graag zijn herinneringen op aan de overleden Bekenaar, hoewel hijzelf zei dat hij dat nooit zou worden. Hij kwam uit Raamsdonk-dorp, vertelde Rinus daarbij. Palmen ziet het anders: ,,Voor mij was hij er een. Misschien niet van geboorte, maar toch zeker van begeerte.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg