Gewapende overval op postagentschap in Tilburg, man vlucht zonder buit

VIDEOTILBURG - Een nog onbekende man heeft maandagmorgen rond 8.00 uur een winkel met een postagentschap aan de Korvelseweg in tilburg overvallen. De man dreigde met een mes en probeerde tevergeefs de kassa open te breken. Hij vluchtte uiteindelijke zonder buit.

Op het moment van de overval waren naast de eigenaar twee klanten in de winkel. Niemand raakte gewond.

Het zou gaan om een blanke man. Hij is tussen de 40 en 50 jaar oud en ongeveer 1.85 m tot 1.90 m lang. De man is kalend met de aan de zijkant kort gemillimeterd haar. Hij had een stoppelbaardje. Verder droeg hij een zonnebril en een capuchon.

Volledig scherm
Politie bij het postagentschap aan de Korvelseweg in Tilburg. © Toby de Kort
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Twee overvallen op horecazaken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoedelijk schot gelost
    VIDEO

    Twee overvallen op horecaza­ken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoede­lijk schot gelost

    TILBURG - In Tilburg zijn vrijdagavond even voor 21.30 uur binnen 10 minuten tijd twee overvallen gepleegd op horecagelegenheden. Chinees afhaalrestaurant Ho-Ho aan het Pieter Postplein en een cafetaria De Vriendschap aan de Goirkestraat zijn overvallen. Aan het Pieter Postplein zou een keer in de lucht zijn geschoten. Het is nog niet duidelijk of het om een of meerdere daders gaat. Dat meldt de politie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg