Carnaval in Tilburg.
Volledig scherm
Carnaval in Tilburg. © © Jan van Eijndhoven

Gewilde kaarten voor Elf-elf in Tilburg ongeldig verklaard na snelle uitverkoop: bestelsysteem liep vast

TILBURG - Binnen een half uur werden woensdag de tickets voor Elf-elf op het Willemsplein in Tilburg uitverkocht. Toch heeft de organisatie besloten ze ongeldig te verklaren, nadat het online bestelsysteem vastliep door de hoge belangstelling. 

 1. ‘Hoppa!’ jubelt Hans van D. omdat hij naar een kliniek mag: ‘Als dakloze heb je niks te vertellen’
  PREMIUM

  ‘Hoppa!’ jubelt Hans van D. omdat hij naar een kliniek mag: ‘Als dakloze heb je niks te vertellen’

  BREDA/TILBURG - ,,Hoppa!” jubelt Hans van D. (39) als hij door twee agenten wordt afgevoerd in de rechtbank in Breda. De Tilburger mag zich morgen melden bij een forensische kliniek in Eindhoven en dat klinkt als muziek in de oren van Van D. ,,Als ik op straat sta te bedelen, pakt de politie me hardhandig op, gooit me in zo'n celletje en als ik dan weer vrij kom, dan begint het weer van vooraf aan. Je hebt niks te vertellen als dakloze.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  18

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg