Volledig scherm
PREMIUM
Het is niet zo massaal als de zomerse editie, maar de bezoekers van de winterse Tilburg Zingt maken er zaterdag net zo'n feest van. © Zamire Willems

Glühwein, marshmallows en meeblèren met kerstklassiekers tijdens winterse Tilburg Zingt

TILBURG - Genieten van een Schrobbelèrtje, warme glühwein, op vuur geroosterde marshmallows en tussendoor meeblèren met heerlijke kerstklassiekers. Voor het tweede jaar op rij stond de Stadhuisstraat zaterdagavond in het teken van de wintereditie van Tilburg Zingt.

Bezoekers zingen uit volle borst klassiekers mee als 'Let it snow', 'All I want for X-mas' en 'Santa Claus is coming to town'. Als er al weergoden zouden bestaan, zou het sfeervol verlichte horecastraatje binnen de kortste keren getransformeerd zijn tot een winter wonderland. Maar vooralsnog blijft het slechts bij dromen, én zingen, over een witte kerst.

  1. Glorietijd Deusone is slechts een echo, ook digitale versie van dorpskrant Diessen stopt ermee

    Glorietijd Deusone is slechts een echo, ook digitale versie van dorpskrant Diessen stopt ermee

    HILVARENBEEK - In de gloriedagen had het dorpsblad van Diessen Deusone nog zo'n duizend abonnees. De digitale versie, zoals die sinds zeven jaar in de lucht is, is inmiddels zijn bestaansrecht verloren. Vanaf 1 februari gaat de stekker eruit. ,,We hebben sinds een jaar of vijf, zes geen eigen redacteuren meer. Je zag het aantal bezoekers steeds verder teruglopen", zegt hoofdredacteur Gerard van Nunen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg