Luca van Strien is de 24.000e inwoner van de Gemeente Goirle. Om dit te vieren wordt door burgemeester Mark van Stappershoef samen met Luca en zijn ouders Mike en Anoek een bankje geplaatst bij Heemerf de Schutsboom.
Volledig scherm
Luca van Strien is de 24.000e inwoner van de Gemeente Goirle. Om dit te vieren wordt door burgemeester Mark van Stappershoef samen met Luca en zijn ouders Mike en Anoek een bankje geplaatst bij Heemerf de Schutsboom. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Goirle zet 24.000ste inwoner Luca meteen aan het werk

GOIRLE - De gemeente Goirle heeft Luca van Strien, haar 24.000ste inwoner, meteen aan het werk gezet. Samen met zijn vader Mike timmerde en schroefde de tweejarige een goudkleurig plaatje op een picknicktafel, als herinnering aan zijn inschrijving in de gemeente. 

  1. Verdachte spreekt seksuele uitbuiting van Tilburgse tegen ‘Ze wilde zelf snel geld verdienen voor make-up’
    PREMIUM

    Verdachte spreekt seksuele uitbuiting van Tilburgse tegen ‘Ze wilde zelf snel geld verdienen voor make-up’

    TILBURG - Een 32-jarige man die wordt beschuldigd van seksuele uitbuiting van twee minderjarige vrouwen, van wie één afkomstig uit de regio Tilburg, komt voorlopig niet vrij. De verdachte zou zich schuldig hebben gemaakt aan mensenhandel van twee meiden die jonger dan achttien jaar waren. Die leeftijd is van belang omdat er bij minderjarigen geen bewijs nodig is voor dwang.

In samenwerking met indebuurt Tilburg