Volledig scherm
PREMIUM
Toneelgroep Rauwkost uit Hilvarenbeek speelt een stuk over het thema kindermishandeling getiteld 'HuidHonger'. Acteurs zijn Jan-Willem Verhoeven (rechts) en Sjors Plasman. Regie: Koen Ketelaars © Koen Ketelaars

Hilvarenbeekse toneelgroep Rauwkost komt met ‘pittig’ stuk over kindermishandeling

HILVARENBEEK - Theatergroep Rauwkost uit Hilvarenbeek speelt op 8 en 9 november de voorstelling HuidHonger. Een indringend verhaal, bedoeld om het moeilijke thema kindermishandeling bespreekbaar te maken. ‘Sommige scenes vind ik zelf nog steeds best pittig om te zien’, zegt regisseur en schrijver van het stuk Koen Ketelaars.

Van drama tot komedie, zo'n beetje alle genres kwamen de afgelopen jaren voorbij bij toneelgroep Rauwkost. Maar theatermaker Koen Ketelaars uit Hilvarenbeek is ook niet bang om moeilijke maatschappelijke onderwerpen aan te pakken. Zo schreef hij in het verleden al eens een voorstelling over het thema dementie. ,,Confronterend voor ouderen die zelf met dementie te maken hebben”, vertelt de Hilvarenbekenaar. ,,Maar het nieuwe stuk kan voor iedereen met kinderen heftig zijn.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg