Tis carnaval in Tilburg. Pieken mag weer, maar ondertussen krimpt de lever ineen bij het eerste spatje bier en zijn de uit graniet gehouwen polonaise-spieren vervallen tot weke deegslierten. Hoe te overleven? De experts aan het woord.
Volledig scherm
PREMIUM
Tis carnaval in Tilburg. Pieken mag weer, maar ondertussen krimpt de lever ineen bij het eerste spatje bier en zijn de uit graniet gehouwen polonaise-spieren vervallen tot weke deegslierten. Hoe te overleven? De experts aan het woord. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Hoe overleef je carnaval? ‘Magnesium tegen de spierpijn en geen enkel bittergarnituurtje afslaan’

Het wordt pompen of verzuipen, na twee jaar zonder carnaval worden we in het diepe geworpen. Hossen, slempen en de polonaise: niet tot 22.00 uur, niet tot 01.00 uur maar 04.00. Met amper nog feestervaring in de vingers. Hoe overleef je dit volgens de experts?

  1. Nieuwe plannen voor dorpshuis De Wetering stellen teleur: ‘Er is geen enkele vraag beantwoord’
    PREMIUM

    Nieuwe plannen voor dorpshuis De Wetering stellen teleur: ‘Er is geen enkele vraag beantwoord’

    LOON OP ZAND - Teleurstelling tijdens het DOrpsfeest bij de bekendmaking van de nieuwe bouwplannen voor het dorpshuis. Zaterdag stond in het teken van het behoud van De Wetering in Loon op Zand. Dorpsbewoners hoopten op de presentatie van een duidelijk plan vanuit de gemeente, maar duidelijkheid kregen ze niet. ,,Knap als je als gemeenteraad met droge ogen dit durft te presenteren aan je bevolking.”
    Loon op Zand