Volledig scherm
VEEL TEGENSTANDERS HEBBEN ROEF! DIT SEIZOEN ONDERSCHAT. OLYMPIA HAARLEM DEED DAT IN JULI VAN DIT JAAR NIET. ROEF! TREFT DIE PLOEG IN DE PLAY-OFFS ALS EERSTE. © JEROEN VERHELST/BEELD WERKT

Honkbalster Isa Los durft te dromen van Holland Series

MOERGESTEL - Dankzij twee runs van Isa Los doet Roef! mee aan de play-offs van de Golden League. Als het aan de buitenvelder ligt, blijft het daar niet bij.

Isa Los. Die naam willen ze bij Tex Town Tigers (TTT) even niet meer horen. Ze is bij die softbalclub uit Enschede opgegroeid, het talent maakte er mooie jaren mee, maar ze was zaterdag 2 september een luis in de pels voor TTT.

De thuisclub moest twee keer winnen van Roef! om de play-offs, met als inzet het bereiken van de finale - de Holland Series - voor het kampioenschap in de Golden League, te bereiken. De eerste wedstrijd werd de hoop nog levend gehouden, in het tweede duel ging TTT onderuit. 

Roef! won met 0-2, dus mag de club uit Moergestel in het eerste seizoen op het hoogste niveau meteen aanschuiven voor het toetje. Grote boosdoener: Isa Los, want zij kwam twee keer met de handen in de lucht over de thuisplaat.

Voor Los was het een heerlijke middag. ,,Dat ik twee runs maakte, was echt kicken. Ik wilde ook verschrikkelijk graag. Soms iets te, vooral in de eerste wedstrijd zag je dat terug. Maar dat heb ik daarna dus helemaal goedgemaakt. Heerlijk."

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Tilburg