Volledig scherm
De ruit werd ingeslagen, waarschijnlijk met een sloophamer. © Kees Nagel

Inbraak in kledingwinkel in Oisterwijk mislukt

OISTERWIJK - Meerdere personen hebben donderdagochtend omstreeks 4 uur geprobeerd in te breken bij kledingwinkel Roomer aan De Lind in Oisterwijk. Ze hebben getracht een raam te forceren, maar zonder succes. De inbrekers zijn op de vlucht  geslagen. De politie doet onderzoek.

Volgens een buurtbewoner die achter de zaak woont, werd er waarschijnlijk met een sloophamer op de ruiten ingetikt. Toen het alarm afging, zijn de daders op de vlucht geslagen. De man werd wakker van het rinkelende glas en schakelde de politie in. 

Een woordvoerder van de politie bevestigt zijn verhaal en voegt toe dat het om 2 a 3 personen gaat, die mogelijk met een auto zijn gevlucht. Zij hebben niets buit gemaakt uit de winkel. 

 1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

  Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

  TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”
 2. Financieel herstel gloort voor gemeente Alphen-Chaam. ‘We hebben mooie stappen kunnen maken’
  PREMIUM

  Financieel herstel gloort voor gemeente Alp­hen-Chaam. ‘We hebben mooie stappen kunnen maken’

  ALPHEN-CHAAM - Waar andere gemeenten in de regio flink moeten bezuinigen vertoont de gemeentebegroting van Alphen-Chaam relatief goed nieuws. De laatste jaren leek ook Alphen-Chaam in zwaar financieel weer te komen. Tegenvallers in de jeugdzorg zorgden onder andere voor rode cijfers. Maar nu lijkt herstel zich aan te kondigen. Daarmee is Alphen-Chaam een uitzondering in de regio.

In samenwerking met indebuurt Tilburg