Sanna Weustink, directeur Cultureel Centrum Jan van Besouw, omarmt het beeld De Ballefrutter dat voor het cultureel centrum staat.
Volledig scherm
Sanna Weustink, directeur Cultureel Centrum Jan van Besouw, omarmt het beeld De Ballefrutter dat voor het cultureel centrum staat. © willem de volder

Jan van Besouw moet zichtbaarder zijn in Goirle, maar de bar gaat voorlopig om vijf uur dicht

GOIRLE - Verenigingen die straks nog een biertje willen drinken in het Jan van Besouw in Goirle na hun repetitie of bijeenkomst? Dat zit er even niet in. Vanwege personeelstekort gaat de bar om 17.00 uur op slot. 

  1. Op klaarlichte dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtoffer’
    PREMIUM

    Op klaarlich­te dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtof­fer’

    TILBURG/BREDA - Pas in de avond komt het personeel van stadscafé De Spaarbank erachter dat de kluis is gestolen. Op een klaarlichte dag in juni is iemand daarmee naar buiten gelopen. Dat die uiteindelijk in de auto van Petru B. in Rotterdam ligt, komt omdat de verdachte die heeft gevonden. ,,Ik ben vals beschuldigd, ik ben hier het slachtoffer”, vertelt B. tegen de politierechter in Breda.

In samenwerking met indebuurt Tilburg