Volledig scherm
© Thinkstock

Jonge vrouw (21) aangerand in trein naar Tilburg, man probeert haar opeens te zoenen

TILBURG – Een jonge vrouw van 21 is in de trein van Maarheeze naar Tilburg aangerand door een onbekende man. Dat gebeurde vorige maand al, maar de politie maakt dat nu pas bekend. Er wordt in het bijzonder gezocht naar een medereiziger die de aanranding heeft zien gebeuren.

De 21-jarige vrouw nam op zondagavond 11 maart de laatste trein vanuit Maarheeze naar Tilburg. Deze vertrok om 22.56 uur en kwam om 23.54 op het centraal station van Tilburg aan.

Belangrijke getuige

In de trein kwam een onbekende man naast de vrouw zitten. Hij knoopte een gesprek aan. Plotseling betastte de man haar tegen haar wil en begon haar te zoenen. Vermoedelijk stapte de man rond halftwaalf in Boxtel uit.

Vervolgens kwam er een jongen bij de vrouw zitten. Hij zat schuin tegenover haar en zat een blikje bier te drinken toen het gebeurde. Hij vertelde haar alles gezien te hebben. 

Deze mogelijk belangrijke getuige zou een lange, slanke jongen met blond kort haar zijn. Hij droeg een rond gekleurd mutsje op zijn hoofd en had een rugzak bij zich. Mogelijk is hij op Tilburg Universiteit uitgestapt. ,,Wij willen heel graag met deze jongeman in contact komen”, laat de politie weten.

Spoorloos

De vermeende aanrander is nog altijd spoorloos. Volgens de politie gaat het om een man die ongeveer tussen de 25 en 27 jaar is. Hij droeg een legergroene jas met een kraagje. Hij had haar tot op zijn schouder en sprak Nederlands met een buitenlands accent.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Tilburg