Volledig scherm
Julliette van Eerd © GGz Breburg

Julliëtte van Eerd leidt GGz Breburg

TILBURG - Julliëtte van Eerd wordt voorzitter van de raad van bestuur van GGz Breburg. Zij treedt op 1 februari 2019 in dienst. Van Eerd volgt Guus van Weelden op. Hij is sinds september lid van de raad van bestuur van het UWV.

Van Eerd (1968) is een oude bekende van GGz Breburg: tot en met 2015 was zij enkele jaren directeur bedrijfsvoering Volwassenenzorg bij de ggz-instelling. Momenteel is ze voorzitter van de raad van bestuur bij ggz-instelling Mondriaan. Daarnaast is ze lid van de raad van toezicht bij Expertisecentrum Epilepsie Kempenhaeghe in Heeze en bij Ouderenzorgorganisatie Van Neynsel in Den Bosch.

Van Eerd rondde de studie Biomolecular Sciences cum laude af aan de Universiteit van Utrecht en heeft daarnaast de MBA bedrijfskunde op Nyenrode positief afgesloten. Zij is werkzaam geweest bij Radboudumc waar ze medisch wetenschappelijk onderzoek verrichtte en haar promotie afrondde in 2005. Vervolgens is zij onder meer werkzaam geweest als manager bedrijfsvoering Reumatologie bij de St. Maartenskliniek in Nijmegen.

Ariëtte van Reekum, raad van bestuur GGz Breburg  kijkt uit naar de samenwerking: ,,Julliëtte is een dynamische persoonlijkheid met een scherp analytisch vermogen. Ze is verbindend en heeft het vermogen om haar bedrijfsmatige kennis te integreren met haar hart voor de zorg."

  1. Tilburgs rijksmonument Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’
    PREMIUM

    Tilburgs rijksmonu­ment Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’

    TILBURG - Met restauratie van verwaarloosde monumenten hebben de bouwers van Roozen van Hoppe de nodige ervaring. Zo werden voormalige kloosters in Sluis (de Dikke van Dale) en Berkel-Enschot (Koningsoord) in hun handen weer fraai bij de tijd gebracht. Maar zo bar als Villa Vredelust aan de Bredaseweg in Tilburg troffen ze het nog niet. ,,Het is echt heel slecht, het heeft enorm geleden”, zegt Hans Kuys, uitvoerder bij het bedrijf uit Haghorst.

In samenwerking met indebuurt Tilburg