Volledig scherm
Woningbrand Fallastraat Tilburg © Koen Wouters/ Stuve fotografie

Keuken in brand in woning in Tilburg

TILBURG - Aan De Fallastraat in Tilburg heeft zaterdagavond korte tijd brand gewoed in een woning. De brand werd rond 21.30 uur ontdekt. De brandweer was snel ter plaatse en kon het vuur blussen. Een persoon raakte gewond.

De brand woedde in de keuken en werd veroorzaakt door een vergeten pannetje op het vuur. 

Een ambulance heeft een persoon ter plaatse behandeld. Over de aard van het letsel is niets bekend. De schade aan de woning bleef beperkt.

  1. Van stiltegebied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    Van stiltege­bied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    TILBURG/BREDA - De fans van Willem II scoorden in de vroege dinsdagochtend de openingstreffer in de inmiddels traditionele ludieke supportersstrijd voorafgaand aan de derby tegen NAC. Her en der in Breda werden posters en spandoeken opgehangen die het overmatige biergebruik van de NAC-fans belachelijk maakt: ‘iedereen lacht om carnavalsvereniging NAC’ en ‘Hoe dieper we zinken, hoe meer we drinken’.
  2. Kledingmerk uit Berkel-Enschot verslaat sportgigant Asics in geschil over logo: 'De champagne gaat hier open'

    Kleding­merk uit Ber­kel-En­schot verslaat sportgi­gant Asics in geschil over logo: 'De champagne gaat hier open'

    BERKEL-ENSCHOT - Een jarenlange juridische strijd tussen een familiebedrijfje uit Berkel-Enschot en een Japanse multinational is deze week beslecht in het voordeel van de Brabanders. Van Lieshout Textiel uit Berkel-Enschot mag hun beeldmerk Crosshatch blijven gebruiken. Asics was het daar niet mee eens omdat het te veel zou lijken op het Asics-logo, dat ook uit kruisende lijnen bestaat.

In samenwerking met indebuurt Tilburg