Volledig scherm
Brand op terrein van Coca Cola in Dongen © FPMB

Krattenlader brandt uit op terrein van Coca Cola in Dongen

DONGEN - Een krattenlader is maandagmiddag in brand gevlogen op het terrein van Coca Cola aan de Eindsestraat in Dongen. De brandweer kon niet voorkomen dat het voertuig uitbrandde.

De brandweer en een ambulance werden opgeroepen voor de buitenbrand op het terrein van Coca Cola.  Het voertuig vatte door onbekende oorzaak vlam en brandde geheel uit. 

Bij de brand kwam veel rook vrij die richting het buitengebied van De Moer trok. 

Volledig scherm
Brand op terrein van Coca Cola in Dongen © FPMB
 1. Medewerker Mediamarkt steelt Senseo-apparaat... of is het een dure drone?
  PREMIUM

  Medewerker Mediamarkt steelt Sen­seo-apparaat... of is het een dure drone?

  BREDA/TILBURG - Het zaakje stinkt, vindt politierechter Schnitzler in Breda. Een oud-medewerker van de Mediamarkt in Tilburg vertrekt met een Senseodoos, maar hij heeft ook de beveiliging van een drone van 1100 euro laten verwijderen. En laat van dat laatste apparaat nou alleen nog een lege doos vindbaar zijn ,,Je kunt het navragen'', tutoyeert de 24-jarige verdachte de politierechter. ,,Ik heb dat niet nodig. Ik heb genoeg inkomsten."
 2. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

  Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

  Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”

In samenwerking met indebuurt Tilburg