Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Man (58) slaat ‘uit verdediging’ andere man met bierfles in het gezicht in Tilburgse kroeg

TILBURG - Een 58-jarige man uit Loon op Zand is in de nacht van zaterdag op zondag opgepakt in Tilburg omdat hij een andere man met een bierfles in zijn gezicht sloeg. Dat gebeurde in een café aan de Stadhuisstraat.

Rond 1.40 uur ontstond er een ruzie in de uitgaansgelegenheid. Die ruzie mondde uit in een vechtpartij waarop de politie werd ingeschakeld.

De vechtpartij verplaatste zich daarna naar de straat voor het café. Meerdere mensen stonden er inmiddels bij. Agenten konden de ruzie sussen en één verdachte aanhouden. Hij verklaarde dat hij geslagen zou zijn door een man en daarom teruggeslagen zou hebben met een bierflesje in zijn hand. 

Het slachtoffer is zelf gewond weggelopen. Hij werd op de Schouwburgring gevonden en heeft aangifte gedaan. De verdachte kreeg een toegangsverbod en mag zich een jaar niet meer in het café begeven.

  1. Zorgaanbieder Blue-Care leverde minder zorg dan werd gedeclareerd, Tilburg en Goirle gaan half miljoen terugvorderen
    PREMIUM

    Zorgaanbie­der Blue-Care leverde minder zorg dan werd gedecla­reerd, Tilburg en Goirle gaan half miljoen terugvorde­ren

    TILBURG - Zorgaanbieder Blue-Care, een stichting voor begeleid wonen in Tilburg en Goirle, heeft jarenlang veel minder zorg aan cliënten geleverd dan er werd gedeclareerd. Cliënten kregen ook niet de begeleiding die zij volgens hun indicatie nodig hadden. Daarnaast was de administratie niet op orde. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeenten Tilburg en Goirle en de GGD.

In samenwerking met indebuurt Tilburg