Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Man achtervolgt joggende vrouw in Tilburg, slaat hard op haar billen en steekt zijn middelvinger op

TILBURG - Een vrouw is maandag aan het eind van de middag door een onbekende man mishandeld in het Kromhoutpark in Tilburg. Dat gebeurde terwijl ze aan het joggen was, rond 17.45 uur. Dat meldt de politie.

Ze werd tijdens het hardlopen al ruim een kwartier achtervolgd door een man op een fiets. Hij zocht steeds oogcontact met haar. De vrouw negeerde hem.

De man fietste daarna plots op haar af en gaf haar een harde klap tegen haar billen. Hij fietste daarna weg en stak zijn middelvinger op. De vrouw bleef met veel pijn achter vanwege de harde klap. Inmiddels heeft ze aangifte gedaan van mishandeling. 

In het park zaten veel mensen terwijl het gebeurde, maar tot nu toe heeft nog niemand zich bij de politie gemeld die iets gezien heeft. De politie laat nu via Facebook weten op zoek te zijn naar getuigen.

 1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

  Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

  TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”
 2. Financieel herstel gloort voor gemeente Alphen-Chaam. ‘We hebben mooie stappen kunnen maken’
  PREMIUM

  Financieel herstel gloort voor gemeente Alp­hen-Chaam. ‘We hebben mooie stappen kunnen maken’

  ALPHEN-CHAAM - Waar andere gemeenten in de regio flink moeten bezuinigen vertoont de gemeentebegroting van Alphen-Chaam relatief goed nieuws. De laatste jaren leek ook Alphen-Chaam in zwaar financieel weer te komen. Tegenvallers in de jeugdzorg zorgden onder andere voor rode cijfers. Maar nu lijkt herstel zich aan te kondigen. Daarmee is Alphen-Chaam een uitzondering in de regio.

In samenwerking met indebuurt Tilburg