Volledig scherm
Man dreigt met vuurwapen vanuit auto bij conflict in Tilburg © Thinkstock

Man zou met vuurwapen vanuit auto bij conflict in Tilburg hebben gedreigd, aangehouden in woning

TILBURG - Een man heeft zondagmiddag vanuit zijn auto vermoedelijk met een vuurwapen gedreigd, meldt de politie. Op de Sappemeersingel in Tilburg is hij later in een woning aangehouden. 

De bedreigde persoon deed een melding bij de politie over een bedreiging met een vuurwapen. ,,Wij horen nu beide kanten van het verhaal en doen onderzoek naar wat er precies gebeurd is en naar de reden van het conflict”, zegt de politie. De vrouw van de verdachte geeft aan dat het hier een valse aangifte betreft en dat dit niet de eerste keer is. 

De woning waarin de politie onderzoek deed is doorzocht, maar daar is geen vuurwapen gevonden. De politie doet verder onderzoek. 

  1. Floor Westerburgen is nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg

    Floor Westerbur­gen is nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg

    TILBURG - Floor Westerburgen is de nieuwe directeur van Stichting Ateliers Tilburg. Ze volgt Alex van Zundert op, die de stichting elf jaar leidde. Westerburgen was in het verleden verantwoordelijk voor het pr- en communicatiebeleid van het Textielmuseum en beschikt over een breed netwerk in de culturele sector. Ze gaat deze nieuwe functie vervullen naast haar huidige werkzaamheden bij het Theresialyceum. Van Zundert (69) draagt het stokje met ingang van 1 december over.

In samenwerking met indebuurt Tilburg