Volledig scherm
De pizzeria New York Pizza op de Korvelseweg in Tilburg net na de overval. © Toby de Kort

Medewerkster New York Pizza Tilburg nog altijd niet aan het werk na overval: ‘Ze heeft echt een trauma’

TILBURG - De medewerkster die aan het werk was tijdens de overval op de New York Pizza aan de Korvelseweg in Tilburg in september 2018, is nog altijd niet aan het werk. Dat vertelde de eigenaar van het filiaal dinsdagavond in Opsporing Verzocht. ,,Ze heeft hier ook echt wel traumatische problemen aan overgehouden en is niet in staat om te werken", zo vertelde hij. 

Op 8 september 2018 rond 21.40 uur liep een jongen in een wit trainingspak de New York Pizza binnen met een vuurwapen en een tasje. Op dat moment waren er twee mensen aan het werk: een persoon staat bij de oven achterin het gebouw en de ander staat achter de balie. ,,Het was een rustige, normale avond", vertelt de eigenaar van het filiaal. ,,Het was ook heel warm, daarom hadden ze tot laat de deur openstaan.” 

Daardoor was de man zo binnen. Hij richtte het wapen direct op de jonge medewerkster achter de balie en zei haar dat ze al het geld uit de wisselgeldla in zijn tas moest doen. Het zou gaan om niet meer dan 100 euro. Zodra ze dat gedaan had, ging de man er weer vandoor. Hij is amper een minuut binnen geweest. 

De overvaller is nog altijd niet gepakt. 

Bekijk hier het fragment uit Opsporing Verzocht:

  1. Belastingdienst int duizenden euro's bij verkeerscontrole in Tilburg, motorrijder gaat door het lint

    Belasting­dienst int duizenden euro's bij verkeers­con­tro­le in Tilburg, motorrij­der gaat door het lint

    TILBURG - Bij een verkeerscontrole op Ringbaan Zuid in Tilburg heeft de Belastingdienst dinsdag twaalf auto's in beslag genomen en circa 10.000 euro geïnd. Eén automobilist kreeg een naheffing op de Belasting op Personenauto's en Motorrijwielen van 30.000 euro. Zijn voertuig was voorzien van een zogenoemd grijs kenteken, echter was de constructie van het voertuig aangepast. De automobilist had hiervoor al een keer eerder een stevige naheffing gehad.

In samenwerking met indebuurt Tilburg