Volledig scherm
De Grote Baan in Ravels. © Google Streetview

Met de auto naar Turnhout? Pas op: weg vanuit Tilburg dicht in laatste weekend juni

RAVELS - Wie vanuit Nederland in het laatste weekend van juni met de auto naar Turnhout wil, moet omrijden. Ter hoogte van Ravels is de Grote Baan (de N12) in zijn geheel afgesloten van vrijdagavond 28 juni 20.00 uur tot zondagavond 30 juni 18.00 uur.

Dat heeft de gemeente Ravels bekend gemaakt. De afsluiting is nodig voor asfalteringswerkzaamheden in het centrum van Ravels, tussen de brug over het kanaal en de kruising met de Raaftuinweg (waar je Ravels vanuit de Nederlandse kant binnenrijdt).

Voor doorgaand verkeer wordt een omleiding ingesteld via Weelde Station (N119 en Geeneinde). Wie op de fiets richting België wil heeft geen last, de fietspaden blijven tijdens de wegwerkzaamheden gewoon toegankelijk.

  1. Nieuwe zoektocht naar lichamen verzetsstrijders in duinen bij Udenhout is vruchteloos

    Nieuwe zoektocht naar lichamen verzets­strij­ders in duinen bij Udenhout is vruchte­loos

    UDENHOUT - Een nieuwe zoekactie naar de lichamen van 14 verzetsstrijders in de Loonse en Drunense Duinen heeft maandag geen resultaat opgeleverd. De Bergings- en Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht voerde grondonderzoek uit op een plek nabij het herdenkingsmonument voor de mannen, dichtbij restaurant Bosch en Duin. Er werden geen stoffelijke overschotten gevonden. Dat laat de gemeente Heusden weten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg