Volledig scherm

Mogelijke oplichter in kraag gevat in Tilburgse bakkerij

TILBURG - De politie heeft woensdagmiddag in een bakkerij aan de Hoefstraat in Tilburg een 41-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van oplichtingspraktijken.

De man belde de bakkerij met de boodschap dat hij goederen kwam ophalen op naam van een bedrijf. De bakker vertrouwde de zaak echter niet, gezien hij een week eerder in een ander filiaal al het slachtoffer werd van een man met een soortgelijke werkwijze. Destijds werden de opgehaalde goederen nooit afgerekend.

De bakker schakelde de politie in, en toen de man de bestelling kwam ophalen stond hij dus oog in oog met twee agenten. ,,We hebben de man in de winkel aangehouden, omdat we vermoeden dat hij meer ondernemers heeft opgelicht’', aldus de politie. Hij zou eerder ook hebben toegeslagen bij een slagerij in Hilvarenbeek.

De politie verzoekt mensen die mogelijk slachtoffer zijn geworden van de man om zich te melden. 

  1. Eerste namen voor festival Roadburn: twee curatoren, drie compositie-opdrachten

    Eerste namen voor festival Roadburn: twee curatoren, drie compositie-opdrachten

    TILBURG - De eerste namen voor Roadburn 2020 zijn bekend. Het internationale muziekfestival bij 013 en de Spoorzone is van 16 tot en met 19 april. Deze keer gaan niet één, maar twee curatoren aan het werk: singer-songwriter Emma Ruth Rundle en producer James Kent, beter bekend onder zijn artiestennaam Perturbator. De laatste maakt ook een speciaal gecomponeerd muziekstuk voor Roadburn, samen met Johannes Persson (Cult of Luna).

In samenwerking met indebuurt Tilburg