Volledig scherm
© Thinkstock

Motoragent achtervolgt dronken bestuurder zonder rijbewijs door Tilburg

Tilburg - Een 26-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag na een korte achtervolging aangehouden in Tilburg. Hij reed zonder rijbewijs en had te veel gedronken.

Een motoragent zag de bestuurder rond 01.05 uur op de Schouwburgring door een rood verkeerslicht rijden. Hij volgde de auto voor een controle. De bestuurder reed echter met hoge snelheid door de wijk Korvel, deed de verlichting uit en negeerde een stopteken. Onderweg maakte hij meerdere verkeersovertredingen en zorgde hij voor een gevaarlijke situaties voor medeweggebruikers. 

Bij het Conradhof ging de man de auto uit en verstopte hij zich. Agenten vonden de man uiteindelijk in de Paterstraat en arresteerden hem. Hij bleek geen rijbewijs te hebben en een ademanalysetest wees uit dat hij te veel had gedronken. 

De man zit vast voor verhoor. 

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg