Volledig scherm
Rapper 6ix9ine. © 013

Niet naar Woo Hah!, wel naar 013: omstreden rapper 6ix9ine

TILBURG - Vanwege 'meerdere rechtszaken' die tegen hem lopen in Amerika moest hij eerder dit jaar afzien van zijn aangekondigde komst naar festival Woo Hah!, maar nu komt rapper 6ix9ine wel naar 013. Het Tilburgse poppodium kondigt een 'relatief last minute' concert van de hiphop-ster aan voor zaterdag 15 september.

De voorverkoop voor de show in 013 is inmiddels gestart. 6ix9ine (ook wel bekend als Tekashi 69 of simpelweg Tekashi), geboren als Daniel Hernandez, is een kleurrijk figuur: de New Yorker heeft zijn haren in alle kleuren van de regenboog geverd en hij zit van top tot teen, inclusief gezicht, onder de tatoeages. 

  1. Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelparadijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    Vrouw schopt jongetje (10) gekneusde ribben in Tilburgs speelpara­dijs: ‘We hopen dat ze opgespoord wordt’

    TILBURG - Het liep vorige week woensdag compleet uit de hand in Speelparadijs Circus City in Tilburg. Een 10-jarige jongen werd door een onbekende vrouw meerdere keren op zijn borst getrapt, waardoor hij gekneusde ribben opliep en twee dagen van overgeven en slapeloze nachten had. Familie Gökkaya uit Tilburg doet een oproep op Facebook in de hoop getuigen van de mishandeling te vinden.

In samenwerking met indebuurt Tilburg