Volledig scherm
Ferry van de Zaande. © Cantrijn;Dolph

Nieuw carnavalsevenement in Berkel-Enschot met Ferry van de Zaande

BERKEL-ENSCHOT - Drie partijen hebben in Berkel-Enschot de handen ineen geslagen voor een nieuw carnavalsevenement. Kraanpop, CV Gin Gezeik en Tapperij De Bron organiseren samen het 'grote gin gezeik polonaise feest' op carnavals-zaterdagavond. 

Twan van den Brand organiseert Kraanpop en is lid van Gin Gezeik: ,,We vonden dat er vorig jaar weinig te doen was voor wat oudere jeugd. Dus gaan we nu zelf wat organiseren. "

Kraanpop en Gin Gezeik zorgen voor de invulling van de avond met onder andere een optreden van Ferry van de Zaande en De Bron zorgt voor de locatie en de horeca-invulling. ,,Het plan is een leuke, gezellige avond. Gewoon feest, gratis entree en niet te moeilijk te doen."

  1. Straf na opkomen voor invalide neef bij ijshockeywedstrijd:'Dit krijg je dus als je iemand in een rolstoel verdedigt'

    Straf na opkomen voor invalide neef bij ijshockeywedstrijd:'Dit krijg je dus als je iemand in een rolstoel verdedigt'

    TILBURG - Een Tilburger is door de politierechter in Breda veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur en een schadevergoeding van ruim 13.000 euro wegens de mishandeling van een 70-jarige man tijdens een wedstrijd van de Tilburg Trappers op 13 oktober vorig jaar. De verdachte zegt echter dat hij alleen maar opkwam voor zijn invalide neef, die door het slachtoffer werd geslagen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg