Volledig scherm
© ANP Kippa

Nieuwe miljonairs in Tilburg? Vijftig Tilburgers in Miljoenenjacht: 'Dit is hartstikke leuk'

TILBURG – Een spannende avond voor vijftig inwoners van Tilburg. Zij spelen volgende week zondag mee in televisieshow 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' en maken kans op geldprijzen tot wel vijf miljoen euro. ,,Als we winnen, dan lossen we onze hypotheek af en hebben we ons pensioen goed voor elkaar”, reageert één van de gelukkigen.

De vijftig Tilburgers uit postcodegebied 5015 zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de vijfhonderd aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten.

Afleveringen teruggekeken

Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

,,Hartstikke leuk dat mijn vrouw en ik een studioplaats hebben gewonnen”, zegt de 56-jarige Sjef uit Tilburg opgetogen. ,,Om ons goed voor te bereiden hebben we een aantal afleveringen teruggekeken. We hopen zeker naast Linda de Mol aan de desk te eindigen om het Gouden Koffer Spel te spelen.” 

In samenwerking met indebuurt Tilburg