Volledig scherm
Van Gool Sport.

Nieuwe sportzaak in filiaal Joris Sport in Udenhout

UDENHOUT - Rob van Gool (33), eigenaar van Van Gool Sport in Hilvarenbeek, opent op 1 februari een sportzaak aan de Kreitenmolenstraat 25 in Udenhout. Tot die tijd is Joris Sport daar gevestigd.

Joris Mathijsen, de oprichter van de winkels van Joris Sport, stopt met zijn verkoopactiviteiten. Nu hij technisch directeur bij Willem II is, wil hij de ‘zaken gescheiden houden’. Afgelopen november werd bekend dat de zaken in Tilburg en Udenhout definitief gingen sluiten.

Van Gool Sport is actief op het gebied van voetbal, tennis, hockey, hardlopen, wandelschoenen en teamkleding.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tilburgs rijksmonument Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’
    PREMIUM

    Tilburgs rijksmonu­ment Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’

    TILBURG - Met restauratie van verwaarloosde monumenten hebben de bouwers van Roozen van Hoppe de nodige ervaring. Zo werden voormalige kloosters in Sluis (de Dikke van Dale) en Berkel-Enschot (Koningsoord) in hun handen weer fraai bij de tijd gebracht. Maar zo bar als Villa Vredelust aan de Bredaseweg in Tilburg troffen ze het nog niet. ,,Het is echt heel slecht, het heeft enorm geleden”, zegt Hans Kuys, uitvoerder bij het bedrijf uit Haghorst.

In samenwerking met indebuurt Tilburg