Volledig scherm
Oisterwijk krijgt een eigen cadeaubon © Citymarketing Oisterwijk

Ondernemers omarmen eigen cadeaubon voor Oisterwijk, Moergestel en Heukelom

OISTERWIJK - Honderd ondernemers doen mee aan een eigen cadeaubon voor de gemeente Oisterwijk. ,,En dat aantal groeit nog elke dag", zegt citymarketeer Piet Duizer.

De bon, nieuw voor Oisterwijk, moet de lokale economie gaan stimuleren. Het kan als relatiegeschenk met een couleur locale ook voor 'reuring en leefbaarheid’ gaan zorgen.  

Wethouder Stefanie Vatta mag vrijdag 15 november, de Dag van de Ondernemer, de allereerste bon inwisselen. Ze gaat dat doen bij Boekhandel Oisterwijk. Een dag later is de bon te koop bij de toeristische informatiepunten van Tiliander en Novy (Moergestel).

Citymarketing Oisterwijk is ‘trekker’ van de cadeaubon. Partners zijn het Centrum- en Buitengebiedmanagement Oisterwijk, Ondernemend Moergestel en gemeente Oisterwijk.

  1. Met loeiende sirenes op pad met de Brabantse brandweer: echte beelden geven inkijkje in heftig werk
    video

    Met loeiende sirenes op pad met de Brabantse brandweer: echte beelden geven inkijkje in heftig werk

    Een vrachtwagen die vastzit onder het beruchte viaduct in Waalwijk. Een auto die spontaan in brand vliegt op een drukke rotonde in Breda. Een persoon die uit het koude water wordt gered in Geertruidenberg. Deze beelden staan gebrand op het netvlies van de brandweerlieden die dagelijks met spoed uitrukken. Voor wie altijd al een keer heeft willen meegaan met ze, kan dat doen in deze eerste aflevering van de vlog van Brandweer Midden- en West-Brabant.

In samenwerking met indebuurt Tilburg