Volledig scherm
De Frederikstraat. © Beeld Werkt

Ook Pandora naar de Frederikstraat

TILBURG - De sieradenwinkel van Pandora keert terug in het stadshart. De winkel komt in de Frederikstraat tegenover Hudson's Bay.

De winkel van het Deense sieradenmerk zat eerder aan de Stadhuisstraat, naast de Febo, maar moest na de brand de zaak tijdelijk sluiten. Met Wereldhave is nu een contract gesloten voor een unit in de nieuwe passage. 

De Pandora conceptstore krijgt een oppervlakte van circa 80 vierkante meter. De  opening is naar verwachting komende zomer. Voor Wereldhave is Pandora een nieuwe klant. ,,Die past goed bij de uitstraling en het winkelaanbod van de recent geopende Frederikstraat", aldus Wereldhave. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van stiltegebied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    Van stiltege­bied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    TILBURG/BREDA - De fans van Willem II scoorden in de vroege dinsdagochtend de openingstreffer in de inmiddels traditionele ludieke supportersstrijd voorafgaand aan de derby tegen NAC. Her en der in Breda werden posters en spandoeken opgehangen die het overmatige biergebruik van de NAC-fans belachelijk maakt: ‘iedereen lacht om carnavalsvereniging NAC’ en ‘Hoe dieper we zinken, hoe meer we drinken’.
  2. Kledingmerk uit Berkel-Enschot verslaat sportgigant Asics in geschil over logo: 'De champagne gaat hier open'

    Kleding­merk uit Ber­kel-En­schot verslaat sportgi­gant Asics in geschil over logo: 'De champagne gaat hier open'

    BERKEL-ENSCHOT - Een jarenlange juridische strijd tussen een familiebedrijfje uit Berkel-Enschot en een Japanse multinational is deze week beslecht in het voordeel van de Brabanders. Van Lieshout Textiel uit Berkel-Enschot mag hun beeldmerk Crosshatch blijven gebruiken. Asics was het daar niet mee eens omdat het te veel zou lijken op het Asics-logo, dat ook uit kruisende lijnen bestaat.

In samenwerking met indebuurt Tilburg