Volledig scherm
Trappersfans tijdens de play-offs van vorig seizoen. © copyright Marc Bolsius

Open dag Trappers met documentaire ‘Blauwgeel hart’

Tijdens de jaarlijkse open dag van ijshockeyclub Tilburg Trappers wordt zondag twee keer de documentaire ‘Blauwgeel Hart’ vertoond. Om 11.30 uur en 13.30 uur gaat deze 26 minuten durende afstudeerproductie van Manon Snoeren en Lars van Mil in première. 

Zij volgden vier Trappers-supporters tijdens de laatste maanden van het afgelopen seizoen. Tijdens de open dag, die zondag om 11.00 uur van start gaat in de ijshal op Stappegoor, zijn er tal van activiteiten voor met name de jeugd. Er is een clinic, maar er kan ook vrij geschaatst worden. Verder kunnen onder meer de spelersbus en de kleedkamer worden bekeken. 

Aan het eind van de open dag speelt het eerste team van Trappers om 15.00 uur een oefenwedstrijd tegen Füchse Duisburg. De entree is gratis. 

  1. Happy times en drugs, het valt niet altijd samen
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Happy times en drugs, het valt niet altijd samen

    Het Trimbos-Instituut publiceerde maandag een onderzoek dat buitengewoon slecht nieuws bevatte voor iedereen die pleit voor het legaliseren van xtc en andere partydrugs. Steeds meer Nederlanders belanden na drugsgebruik in het ziekenhuis, zo luidde de belangrijkste conclusie van de Monitor Drugsincidenten. In het rapport is exact te lezen hoe het komt dat een groeiend aantal drugsgebruikers op de afdeling Spoedeisende Hulp terecht komt. De xtc-pillen worden sterker, het tripmiddel ketamine (dat ook gebruikt wordt voor het verdoven van paarden) is bezig aan een opmars en het gebruik van ghb is niet te stuiten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg