Volledig scherm
Dief rooft kassa Roy Donders leeg © Rojami's

Opmerkelijke beelden: keurig geklede jongeman kijkt rond en rooft kassa Roy Donders leeg

TILBURG - Roy Donders is afgelopen zaterdag opnieuw slachtoffer geworden van diefstal in zijn kledingwinkel Rojami's Brandstore. De Tilburgse paillettenprins en zijn zus Rian zijn woest en hebben bewakingsbeelden van de dader op Facebook geplaatst. De video is al bijna een half miljoen keer bekeken.

Op de beelden is te zien hoe een net geklede jongeman in zijn eentje door de winkel loopt. Hij doet alsof hij een klant is en kijkt geïnteresseerd naar de producten. Dan, op het moment dat Rian Donders even naar het toilet is, grijpt hij zijn kans.

De man kijkt goed om zich heen, sluipt achter de kassa en grist er enkele biljetten uit. ,,Vieze vuile schurftzak. Met zijn blousje aan", zegt Rian als ze de beelden bekijkt.

'Hard gewerkt dit weekend'

Om hoeveel euro het in totaal gaat is niet bekend, maar het gaat om een flinke stapel zo valt te zien op de beelden. ,,Hard gewerkt dit weekend. Even om vijf voor vijf naar de wc en bam: alles weg", schrijft Donders verbouwereerd op Facebook.

De eigenaar heeft aangifte gedaan en vraagt aan haar volgers om de bewakingsbeelden zo veel mogelijk te delen. ,,Dit wil je niet meemaken."

In het verleden werd Donders al vaker slachtoffer van winkeldiefstal. Toen hadden de dieven het voorzien op kleding.

In samenwerking met indebuurt Tilburg