Volledig scherm
PREMIUM
Dre Stevens verlaat na 42 jaar Drukkerij Gianotten Samen met Frank Vernooij bekijkt hij de prins uit de gloednieuwe Koenig & Bauer drukpers © Jan van Eijndhoven

Oprichter Hendricus kent 100-jarige drukkerij Gianotten niet meer terug

TILBURG - Drukkerij Gianotten bestaat honderd jaar. In die eeuw wisselden opdrachten: vakbondsmateriaal, drukwerk voor circussen, filmaffiches, kunstboeken, boeken voor een fabrikant van borstimplantaten.

Zou Hendricus Gianotten nog leven, hij zou zijn ogen uitkijken. De drukkerij die hij een eeuw geleden begon, drukt tegenwoordig exclusieve kunstboeken en honderdduizenden boeken voor een klant in Costa Rica. En als in Ahoy’ een dancefeest is dan krijgen de bezoekers als ze diep in de nacht naar huis gaan een poster met foto’s van de show. Dat is gedrukt in Tilburg, na middernacht, en met spoed naar Rotterdam gereden. Deze maand bestaat Gianotten Printed Media precies honderd jaar.

  1. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier  uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

    Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

    Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”

In samenwerking met indebuurt Tilburg