Maarten van Dijck is voorzitter van Stichting Gemeenschapsvoorzieningen Haaren, eigenaar van Den Domp, dat is gehuisvest in een voormalige kleuterschool met platte aanbouw erachter.
Volledig scherm
PREMIUM
Maarten van Dijck is voorzitter van Stichting Gemeenschapsvoorzieningen Haaren, eigenaar van Den Domp, dat is gehuisvest in een voormalige kleuterschool met platte aanbouw erachter. © Marc Bolsius

Optie: Den Domp steekt over naar het oude gemeentekantoor van Haaren

HAAREN - Wordt het oude gemeentekantoor het nieuwe gemeenschapshuis voor Haaren? De Oisterwijkse PGB-wethouder Dion Dankers wil nog dit jaar duidelijk hebben of het haalbaar is Den Domp het Monseigneur Bekkersplein over te laten steken. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    2

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg