Volledig scherm
Snackbarpersoneel in Goirle werd bedreigd bij een poging tot overval. © De Kort Media / Toby de Kort

Personeel snackbar in Goirle jaagt overvaller zelf weg met stok

GOIRLE - Het personeel van snackbar ‘t Brilleke  in Goirle die dinsdagavond werd overvallen, heeft de dader van deze overval zelf weggejaagd. De man is nog niet opgepakt.

Iets na 20.00 uur die avond kwam de dader de zaak aan de Emmastraat binnengelopen. Een heldhaftige medewerker van de friettent bedacht zich geen moment toen de overvaller een mes bleek te hebben, pakte een stok en jaagde de jongeman uit de zaak. Zonder geld. Deze vluchtte toen het personeelslid achter hem aankwam, aldus de politie.

Burgemeester

Burgemeester Van Stappershoef van Goirle is na de bedreiging meteen naar de snackbar gegaan om de ondernemers en het personeel een hart onder de riem te steken. De snackbar wordt gerund door een echtpaar. Het stel was erg ontdaan. 

De dader is een jongeman die donkere kleding droeg. Dat meldt de politie woensdagochtend. Hij had zijn gezicht bedekt met een capuchon en een sjaal.

Nieuwsbrief

We sturen je elke ochtend een samenvatting van het laatste nieuws uit Brabant. Schrijf je hier gratis in voor onze nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Tilburg