Volledig scherm
Peter Maas kreeg de onderscheiding uit handen van burgemeester Theo Weterings. © Bas Haans

Peter Maas uit Berkel-Enschot ontvangt Koninklijke onderscheiding

BERKEL-ENSCHOT - De 77-jarige Peter Maas uit Berkel-Enschot is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Theo Weterings van de gemeente Tilburg mocht Maas de Koninklijke onderscheiding opspelden vanwege diens jarenlange inzet voor de parochie Johannes XXII in Berkel-Enschot.

Maas ontving het lintje na afloop van de kerkdienst in de St. Caeciliakerk in Berkel-Enschot, waar ook aandacht werd besteed aan zijn 20-jarig vrijwilligersjubileum bij deze parochie. Naast zijn verdiensten voor parochie Johannes XXII, heeft Maas zich ook op andere manieren ingezet voor de samenleving. Zo heeft hij vrijwilligerswerk gedaan bij onder andere de Kruisvereniging en de EHBO. 

  1. Belastingdienst int duizenden euro's bij verkeerscontrole in Tilburg, motorrijder gaat door het lint

    Belasting­dienst int duizenden euro's bij verkeers­con­tro­le in Tilburg, motorrij­der gaat door het lint

    TILBURG - Bij een verkeerscontrole op Ringbaan Zuid in Tilburg heeft de Belastingdienst dinsdag twaalf auto's in beslag genomen en circa 10.000 euro geïnd. Eén automobilist kreeg een naheffing op de Belasting op Personenauto's en Motorrijwielen van 30.000 euro. Zijn voertuig was voorzien van een zogenoemd grijs kenteken, echter was de constructie van het voertuig aangepast. De automobilist had hiervoor al een keer eerder een stevige naheffing gehad.

In samenwerking met indebuurt Tilburg