Volledig scherm
PREMIUM
De beoogde planlocatie voor de 28 appartementen ligt achter Huize Rustoord, tussen het restaurant en de Dunsedijk, tegen de golfbanen van golfclub Midden-Brabant. © Jeroen de Jong / Beeld Werkt

Plan voor 28 appartementen op Landgoed de Utrecht bij Esbeek nieuw leven ingeblazen

ESBEEK - Het Eindhovense vastgoedbedrijf CRA heeft bij de gemeente Hilvarenbeek een vergunning aangevraagd voor de bouw van vier woonblokken met 28 appartementen op Landgoed de Utrecht. Daarmee lijkt de initiatiefnemer een bijna twintig jaar oud plan nieuw leven in te blazen.

Parc de Utrecht, zo luidt de naam van het project. De beoogde planlocatie ligt achter Huize Rustoord, tussen het restaurant en de Dunsedijk, tegen de golfbanen van golfclub Midden-Brabant. Op deze plek wil CRA Vastgoed vier vrijstaande wooncomplexen neerzetten met ieder zeven luxe appartementen. De gebouwen moeten vier verdiepingen hoog worden met een penthouse op de bovenste verdieping. Onder de appartementen komen parkeergarages.

  1. Lotte en Niels uit Udenhout zijn ambassadeurs van Redhead Days

    Lotte en Niels uit Udenhout zijn ambassa­deurs van Redhead Days

    TILBURG/UDENHOUT - Redhead Days heeft zo’n honderd roodharige ambassadeurs in de stad. Lotte (5) en Niels (4) Smits uit Udenhout horen tot dat selecte gezelschap. Lotte heeft licht rood haar, met soms een blonde lok, haar broertje Niels heeft feller rood haar. ,,Nee, ik word nooit gepest”, zegt Lotte. ,,Kinderen op school vinden mijn haren mooi, dat zeggen ze vaak.” Lotte heeft posters van Redhead Days op school op het prikbord gehangen en dat trok bekijks.

In samenwerking met indebuurt Tilburg