Volledig scherm
PREMIUM
In de grote tent van het Pleinfestival in Kaatsheuvel is het vier dagen feest voor iedereen © Rudolf Robben

Pleinfestival in Kaatsheuvel is een feest voor iedereen

KAATSHEUVEL - Vier dagen lang viert Kaatsheuvel feest tijdens het Pleinfestival met diverse activiteiten voor jong en oud. De succesformule achter het feest? ‘We bieden voor elk wat wils.’

Op zaterdagmiddag is het gezellig druk op de kermis en in de feesttent op het Anton Pieckplein, midden in Kaatsheuvel. Het Pleinfestival begon donderdagmiddag en eindigt zondagmiddag. Pleinfestival-voorzitter Joost van de Wouw: ,,Het is de 36ste keer, waarvan de laatste vier edities weer met vier dagen. We begonnen donderdagmiddag voor de allerkleinsten en 's avonds optredens van Lay's Angel en Damage Control, de winnaars van de bandstrijd, een talentenjacht voor bands. Vrijdagmiddag seniorenmiddag en 's avonds foute party. Zaterdagmiddag is voor de basisschooljeugd en daarna weer feest in de tent met het Meezingfestijn.” 

  1. Hilvarenbeek haakt niet aan bij samenwerking Van Gogh Nationaal Park, ‘Geen raakvlakken met schilder’
    PREMIUM

    Hilvaren­beek haakt niet aan bij samenwer­king Van Gogh Nationaal Park, ‘Geen raakvlak­ken met schilder’

    HILVARENBEEK - Hilvarenbeek heeft bedankt voor het aanbod om deel te nemen aan een samenwerking met Van Gogh Nationaal Park. Een stuurgroep waarin de provincie, gemeenten en waterschappen zijn vertegenwoordigd, wil een nieuwe status voor het Nationaal Park verwerven, maar Hilvarenbeek heeft laten weten dat de gemeente te weinig binding heeft met de wereldberoemde kunstschilder.

In samenwerking met indebuurt Tilburg