RedHead Day: ‘Wij zijn allemaal mutanten, en dat is supercool’

VIDEOTILBURG - Alle roodharigen verzamelen! En dat deden ze. Uit 45 landen kwamen ze naar Tilburg voor een feestje en een fotoshoot. Vervelend dat ‘aapjes kijken?’ ,,Nee hoor, wij zijn het wel gewend.”

Hij komt uit Duitsland. Willi Moor. En vandaag is hij in Tilburg. Net als de man naast hem uit Amerika, de man achter hem uit België en de Nederlandse vrouw aan de overkant van de straat. Allemaal hebben ze een camera in de handen. ,,Je ziet dit niet elke dag toch?”, verklaart hij zichzelf terwijl hij driftig verder klikt. En Willi heeft gelijk. Je ziet het niet elke dag, tenminste. Niet zoveel bij elkaar. 

  1. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
    VIDEO

    Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

    HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.

In samenwerking met indebuurt Tilburg