Robèrt van Beckhoven gaat het theater in en vertelt over het lekkerste vak

VIDEOOISTERWIJK - Bakker en patissier Robèrt van Beckhoven gaat het theater in. Dat vertelde hij gisteren in zijn bakkerij bij de KVL in Oisterwijk. 'De theatrale foodexperience' gaat in première bij Theaters Tilburg.

Aan verhalen heeft Robèrt van Beckhoven geen gebrek. ,,Van mijn oma kreeg ik vroeger zure staafjes sinaasappel. Die vond ik een partij smerig. Tegenwoordig maak ik ze zelf met de beste sinaasappelen uit Corsica. Met gember of chocola." Geef bakker en meesterpatissier Van Beckhoven chocola, brood, gebak of snoep in handen en hij vertelt er een sappig verhaal bij. ,,Een bakblik, dat is een teken van zwakte. Ik bak op steen en zorg dat brood er niet uitziet als een pannenkoek. Dat vraag om vakmanschap."

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg