Volledig scherm
Tijdens de Safarirun lopen de deelnemers vijf kilometer over de paden van het Safaripark. © Safaripark Beekse Bergen

Safarirun Warandeloop is uitverkocht

TILBURG - De Safarirun, een nieuwe onderdeel van de Warandeloop, blijkt een schot in de roos. Het fun-loopevenement - zo'n 5 kilometer hardlopen op zondag 26 november bij zonsopgang over de paden en door dierenverblijven van Safaripark Beekse Bergen - telt 600 deelnemers en is daarmee uitverkocht.

Meer was, zegt Bart Vennix namens de organisatie, niet verstandig mede gezien de ruimte op het parcours. ,,We willen geen opstoppingen." Voorzitter Cees van Loon: ,,We hadden hoge verwachtingen maar dat het zo snel vol zou zitten, hadden we niet verwacht."

De Loket.nl Warandeloop vindt dit jaar voor het eerst plaats op het evenemententerrein van Beekse Bergen. Dat gebeurt op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november. Alleen de Safarirun gaat door het dierenpark.

Voor het andere fun-loopevenement - Warande by Night - zijn nog wel plekken beschikbaar. Die vindt plaats op vrijdagavond. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Tilburg