Volledig scherm
PREMIUM
De bestrating rond Primark werd duurder, de vertraging van het stadskantoor maakte extra maatregelen noodzakelijk. © Stephan Jongerius

Schrik om dreigend tekort op Tilburgs stadshart

TILBURG - De plannen voor het stadshart van Tilburg dreigen enkele miljoenen duurder te worden dan voorzien. Zo kost de aanleg van de openbare ruimte - bestrating en groen - 2,2 miljoen euro meer.  Hoger prijskaartje stadskantoren kan wél worden terugverdiend. 

Schrik maandagavond bij raadsleden. De plannen voor vernieuwing van het stadshart in Tilburg pakken mogelijk enkele miljoenen euro’s duurder uit dan voorzien. Alleen al voor de aanleg van bestrating en groen wordt vooralsnog een extra uitgave verwacht van 2,2 miljoen.  

  1. Hoogbejaarde (89) uit Moergestel raakt tienduizenden euro's kwijt, vrouwen plunderen rekening rond feestdagen

    Hoogbejaar­de (89) uit Moergestel raakt tienduizen­den euro's kwijt, vrouwen plunderen rekening rond feestdagen

    MOERGESTEL - Een 89-jarige vrouw uit Moergestel is in december zonder het te weten tienduizenden euro’s kwijtgeraakt nadat een onbekende vrouw ervandoor was gegaan met haar pinpas. Dat gebeurde nadat deze vrouw zogenaamd bij haar thuis de ramen en kranen kwam controleren. Pas anderhalve week later kwam de bewoonster erachter dat de pinpas uit haar portemonnee was verdwenen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg