Volledig scherm
PREMIUM
Bart van de Kam (midden staand) kreeg woensdag het eerst exemplaar van Sjors Sportief uitgereikt op basisschool De Driehoek in Hilvarenbeek. Links naast hem wethouder Gerrit Overmans en rechts mascotte Sjors. Uiterst rechts sportcoach en mede-initiatiefnemer Tjalle Hoogsteen. © Erik van Hest / BD

Sjors Sportief helpt kinderen in Hilvarenbeek hun talent te ontdekken

HILVARENBEEK - Dat je in de gemeente Hilvarenbeek lid kunt worden van een voetbal- of hockeyclub, zal voor de meeste kinderen en hun ouders geen geheim zijn. Maar weten zij dat je in Hilvarenbeek ook kunt judoën, kruisboogschieten, in musicals kunt optreden of kunt knutselen? Dankzij Sjors Sportief kunnen kinderen nu kennismaken met de vele activiteiten in de gemeente.

Stralend van trots ontving de 10-jarige Bart van de Kam woensdag het eerste exemplaar van het boekje van Sjors Sportief. Uit tientallen inzendingen werd de tekening van Bart gekozen om de voorkant van het boekje te sieren. Een hele mooie aanmoediging voor de leerling van basisschool De Driehoek, die later tekenaar wil worden. Misschien staat er in het boekje van Sjors Sportief wel een workshop of activiteit waarbij hij zijn talent nóg meer kan ontwikkelen.

 1. Is Senseo gewisseld voor een dure drone? Een ‘stinkend zaakje’, vindt de rechter
  PREMIUM

  Is Senseo gewisseld voor een dure drone? Een ‘stinkend zaakje’, vindt de rechter

  BREDA/TILBURG - Het zaakje stinkt, vindt politierechter Schnitzler in Breda. Een oud-medewerker van de Mediamarkt in Tilburg vertrekt met een Senseodoos, maar hij heeft ook de beveiliging van een drone van 1100 euro laten verwijderen. En laat van dat laatste apparaat nou alleen nog een lege doos vindbaar zijn ,,Je kunt het navragen'', tutoyeert de 24-jarige verdachte de politierechter. ,,Ik heb dat niet nodig. Ik heb genoeg inkomsten."
 2. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

  Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

  Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”

In samenwerking met indebuurt Tilburg