Volledig scherm
© ANP

Stapavond afsluiten in snackbar Tilburg loopt verkeerd af: vrienden aangevallen door groep jongeren

TILBURG – Een avondje stappen in het centrum van Tilburg is voor twee vrienden verkeerd afgelopen. Nadat ze rond halfvier iets gingen eten in een snackbar kregen ze buiten ruzie met een groep jongeren. De twee vrienden kregen een klap in het gezicht, een van hen werd terwijl hij op de grond lag nog een keer getrapt.

Volgens een van de twee slachtoffers, een 18-jarige man uit Etten-Leur, ontstond de ruzie toen ze iets na halfvier ’s nachts de snackbar verlieten. Hij werd in zijn gezicht geslagen en lag opeens op de grond. Daarbij zou hij ook nog getrapt zijn.

De jongen raakte gewond aan zijn wang en liep een bloedneus op. Zijn vriend was omvergeduwd en ook geslagen, hij had last van zijn pink. Uiteindelijk konden er voor deze mishandeling twee verdachten worden opgepakt. Het gaat om twee 18-jarige mannen uit Hilvarenbeek.

Andere arrestaties

Verder werden in de binnenstad van Tilburg nog drie mannen opgepakt voor het verstoren van de openbare orde. Het gaat om een 17-jarige Tilburger, een 27-jarige man uit Gilze en een 18-jarige Oisterwijker. Ten slotte werden nog vier wildplassers op de bon geslingerd. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Tilburg