Volledig scherm
PREMIUM
Patrick van Haren en Miranda Klomp openen lunchroom Lof op winkelcentrum Eikenbosch in Berkel-Enschot. © Rudolf Robben

Stel opent lunchroom in winkelcentrum dat binnenkort verdwijnt uit Berkel-Enschot

BERKEL-ENSCHOT - Miranda Klomp (46) en haar partner Patrick van Haren (58) openen vrijdag lunchroom Lof in hun eigen Berkel-Enschot. In winkelcentrum Eikenbosch, dat over twee jaar verdwijnt. Een onderneming zonder toekomstperspectief, zou je zeggen. Maar het tweetal heeft hun horeca-avontuur goed doordacht en doorgerekend.

De twee beginnen niet zonder horeca-ervaring. ,,We zijn beiden kok en hebben tot 2013 verschillende exploitaties gedaan zoals het strandpaviljoen op Aquabest. Maar ook feesten en partijen met honderden gasten" vertelt Miranda. De zaken liepen goed, maar ze hielden er zelf weinig aan over. ,,We kregen het advies er mee te stoppen. Het was trekken aan een dood paard met wellicht onze ondergang." 

  1. Tilburgs rijksmonument Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’
    PREMIUM

    Tilburgs rijksmonu­ment Vredelust wordt eindelijk opgeknapt. ‘Voor de feestdagen alles waterdicht’

    TILBURG - Met restauratie van verwaarloosde monumenten hebben de bouwers van Roozen van Hoppe de nodige ervaring. Zo werden voormalige kloosters in Sluis (de Dikke van Dale) en Berkel-Enschot (Koningsoord) in hun handen weer fraai bij de tijd gebracht. Maar zo bar als Villa Vredelust aan de Bredaseweg in Tilburg troffen ze het nog niet. ,,Het is echt heel slecht, het heeft enorm geleden”, zegt Hans Kuys, uitvoerder bij het bedrijf uit Haghorst.

In samenwerking met indebuurt Tilburg