Volledig scherm
PREMIUM
Patrick van Haren en Miranda Klomp openen lunchroom Lof op winkelcentrum Eikenbosch in Berkel-Enschot. © Rudolf Robben

Stel opent lunchroom in winkelcentrum dat binnenkort verdwijnt uit Berkel-Enschot

BERKEL-ENSCHOT - Miranda Klomp (46) en haar partner Patrick van Haren (58) openen vrijdag lunchroom Lof in hun eigen Berkel-Enschot. In winkelcentrum Eikenbosch, dat over twee jaar verdwijnt. Een onderneming zonder toekomstperspectief, zou je zeggen. Maar het tweetal heeft hun horeca-avontuur goed doordacht en doorgerekend.

De twee beginnen niet zonder horeca-ervaring. ,,We zijn beiden kok en hebben tot 2013 verschillende exploitaties gedaan zoals het strandpaviljoen op Aquabest. Maar ook feesten en partijen met honderden gasten" vertelt Miranda. De zaken liepen goed, maar ze hielden er zelf weinig aan over. ,,We kregen het advies er mee te stoppen. Het was trekken aan een dood paard met wellicht onze ondergang." 

  1. Tilburger bouwt Noordhoekse kerk tot in kleinste detail na. 'In ieder geval volgend jaar nog niet af'
    PREMIUM

    Tilburger bouwt Noordhoek­se kerk tot in kleinste detail na. 'In ieder geval volgend jaar nog niet af'

    TILBURG - In de knutselkamer van Tilburger Patrick van der Blij (49), tussen de verfpotjes en gereedschap, prijkt een waar kunstwerk. In aanbouw, al zeven jaar lang. Het is een schaalmodel van de in 1975 gesloopte Noordhoekse kerk, waar vandaag (22 augustus) exact 118 jaar geleden Marietje Kessels werd vermoord. Van der Blij probeert hem tot in de kleinste details te reconstrueren.

In samenwerking met indebuurt Tilburg